- Tarieven

Mijn producten

Voor mijn behandelingen gebruik ik voornamelijk Strictly Pure en Botanical Beauty producten.

  • 100% natuurzuiver
  • Biologisch
  • Effectief
  • Helpt bij herstel van: Eczeem, Psoriasis, Kloven
  • Geschikt voor alle huidtypen
  • Dierproefvrij
  • geen chemisch-synthetische kleur-, geur- en conserveringsmiddelen.
  • Productie in Nederland

 

Prijslijst

Pedicurebehandeling

€ 31,00


Het verzorgen van nagels en nagelomgeving, verwijderen van eelt en likdoorn(s), het behandelen van ingroeiende- en schimmel (mycose) nagels en afsluiten met een korte voetmassage Duur: 45 - 60 min

Pedicurebehandeling bij u thuis

€ 34,00


Wilt u graag een pedicure - en/of wellness behandeling bij u thuis? Geen probleem! Voor behandelingen op locatie wordt € 3,00 extra in rekening gebracht.

Deel pedicurebehandeling

€ 17,00


Wilt u alleen uw nagels verzorgt hebben, of wilt u alleen uw likdoorn, eelt, ingroeiende nagel of schimmel (mycose) nagels laten behandelen? Dan kunt u een afspraak maken voor een deel behandeling.

Wellness behandeling

€ 31,00


Totale verwenbehandeling voor de voet. Bestaat uit: Reinigen van de voet, voetenbad, voetenscrub, pakking, behandeling wordt afgesloten met een ontspannende voetmassage. Duur: 30 - 45 min.

Pedicure Exclusive

€ 49,00


Pedicure Exclusive is een combinatie van een pedicurebehandeling met een heerlijke wellness voor de voeten. Duur van de behandeling: +/- 75 - 90 minuten

Cadeaubonnen

€ 10,00


Voor mannen en vrouwen. Verkrijgbaar vanaf €10,00

FunghiClear 50 ml

€ 16,25


FunghiClear een effectieve natuurlijke antischimmelspray met Manuka olie. Geregistreerd Medisch Hulpmiddel klasse 1. Ook geschikt voor diabetici.

SudorClear 50 ml

€ 15,50


Een spraybare voetdeodorant, Voor zowel op de voeten als in de schoenen. Het neemt ongewenste geurtjes weg, ook de geurtjes die worden veroorzaakt door bacteriën en schimmels.

Diverse kleuren depend O2 nailpolish

€ 3,50


Zuurstof en tinctuur doorlaatbaar en bij uitstek geschikt voor over een schimmelnagel. Ook verkrijgbaar als basecoat en topcoat.

Nagels lakken

€ 19,00


basecoat, nagellak en topcoat krijgt u mee

Nagels lakken

€ 10,00


met meebrengen eigen lak

Oil'n More Extra Formule 50ml

€ 15,50


Oil’n More Extra Formule is een samengestelde huidolie op basis van essentiële oliën, Extra Virgine Olijfolie en manuka-honing met als doel de nagel- en huidproblemen te bestrijden en te herstellen.